ACTA-TEAM

I Acta er det over 30 ungdommer som er med i fem forskjellige team! Vi vil være et ungdomsarbeid som er drevet AV og FOR ungdom. Å være med i et team gir eierskap- og fellesskapsfølelse. Det er veldig gøy og meningsfylt å lage REFILL sammen innad i og på tvers av teamene. Vi blir aldri for mange villige hjerter, hender og føtter – ta kontakt om du vil være med i et av teamene våre!

Møtelederteam

Møtelederteamet jobber med, utvikler og leder REFILL. De jobber med alt ifra hvordan REFILL skal se ut, hvem vi vil ha som talere og hva det skal inneholde av tull og fjas. En møteleder leder møtene og sørger for at REFILL blir gjennomført med alle involverte i de forskjellige teamene.

Teamleder: Sigrid Flesjå Olsen (934 14 853)

Miljøteam

Man blir aldri for gammel til å leke! Miljøteamet i Acta har ansvar for å arrangere leker eller konkurranser de fredagskveldene det er REFILL. De finner på alt ifra Twister-turnering, bordtennisturnering, Just Dance-fest i storsalen, mobilcurling og annet sprell! Å leke er en perfekt mulighet til å bli kjent med nye på!

Teamleder: Serena Ødegaard (905 01 176)

Teknikerteam

Teknikerne styrer og skrur alt av lyd og lys på REFILL og andre arrangementer i regi av Norkirken. Teknikerteamet har samlinger annenhver onsdag hvor de skrur på utstyr og lærer mer om lyd- og lysteknikk.

Teamleder: Stig Jostein Vattøy (916 74 281)

Cafilius-team

I Norkirken har vi vår egen ungdomskafé! Her selges det alt du kan drømme om en fredagskveld – alt i fra Rett i Koppen-middag, kaker, smågodt og Skedsmokorsets beste toast! Cafilius er åpen hver REFILL og stort sett hver torsdag.

Teamleder: Helle Erica Hartløv (941 82 814)

Lovsangsteam

Lovsangsteamet består av sangere og musikere som leder lovsangen, i hovedsak på REFILL, men de bidrar også på andre arrangementer i Norkirken. De bestemmer hvilke lovsanger som skal brukes og har egne øvelser med sangere og band. Det er absolutt ingen audition for å bli med i lovsangsteamet. Liker du å synge eller spiller du et instrument er du hjertelig velkommen til å bli med!

Teamleder: Aurora Lohne (912 44 651)

«Å komme til et sted som Acta er livsforvandlende. Jeg kom dit i konfirmasjonstiden og fortsatte der fordi felleskapet i Acta er fantastisk og godtar deg som du er»